ENG HUN FACEBOOK
Halassy OlivérAktuálisGalériaShopKapcsolatFoglaltság3D virtuális túra
Házirend

 1. Az uszodát egyéni vendégek csak érvényes jegy ellenében a nyilvános időszakban látogathatják, a csoportok az üzemelési tervben szereplő időpontokban és létszámban léphetnek be. A Wellness-sziget szolgáltatásai külön belépő és szolgáltatási díjak ellenében vehetőek igénybe. Amennyiben az uszoda parkolójában parkol gépjárművel vendégünk, a pénztárnál kapott blokk megőrzése szükséges az ingyenes parkolási jogosultság igazolásához.

 2. A jegyek áráról, a figyelembe vehető kedvezmények köréről, mértékéről a mindenkor érvényes díjszabási szabályzatban az uszoda és Wellness-sziget esetében az UV Zrt. , a belépőjegyen kívüli szolgáltatás esetén a szolgáltatást nyújtó Bérlő rendelkezik

 3. Az uszodát és a szolgáltatásokat mindenki csak saját felelősségére veheti igénybe.

 4. Csak szobatiszta gyermekek használhatják a medencét (kivéve a megfelelő keretek között működtetett babaúszás esetén, ebben az esetben a tevékenységet külön engedélyeztetni szükséges a vállalkozónak az illetékes Népegészségügyi hatósággal).

 5. A mozgássérült kerekesszékét - a jegyváltás utáni belső uszodai tárolóban- le szükséges váltani az ott tartózkodás idejére a medencetér higiéniájának megőrzése érdekében az uszoda tulajdonát képező csak belső használatra szolgáló kerekesszékkel.

 6. Lázas, fertőző, gyomor-bélrendszeri és bőrbetegségben, továbbá görcsös állapottal, eszméletvesztéssel járó, illetve feltűnő vagy nagy kiterjedésű kóros elváltozással járó betegségben szenvedők az uszodát nem vehetik igénybe.

 7. Ittas, kábítószer vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt álló személy az uszodában nem tartózkodhat, részére az uszoda dolgozói minden szolgáltatást kötelesek megtagadni.

 8. A vendégek csak a vonatkozó nyitvatartási idő alatt tartózkodhatnak az uszodában.

 9. 14 év alatti gyermekek csak szülői vagy tanári felügyelettel vehetik igénybe az uszodát.

 10. A csoportok kísérő tanárai, illetve vezetői a csoportos öltözőket megérkezéskor átveszik, majd távozás előtt átadják a Uszoda képviselőjének, aki ellenőrzi a berendezési és felszerelési tárgyak épségét.

 11. Aki az uszoda felszerelési, berendezési tárgyaiban szándékosan, vagy gondatlanul kárt okoz, attól az üzemeltető a kár megtérítését követelheti.

 12. Az uszoda által kölcsönzött tárgyak elvesztése, rongálása esetén,- beleértve a beléptető karórát- az árjegyzékben feltüntetett pótdíj fizetendő.

 13. Az uszoda medenceterének-, Wellness szigetének igénybevétele fürdőruhában, fürdőpapucsban, a tan-és úszómedence használata úszósapkában történhet. „Beach nadrág” és egyéb nem uszodai viselet a csúszás- és balesetveszély megelőzése érdekében tilos.

 14. A szauna használata fürdőruhás, vendég által hozott törölköző vagy szauna lepedő igénybevételével mezítláb történhet, a papucs kint marad az előtérben.

 15. Pénztárzárás az uszoda zárását megelőzően 1 órával előbb történik. A medencét a hivatalos zárórát megelőzően 15 perccel előbb el kell hagyni.

 16. Az üzemidőt az uszoda vezetősége indokolt esetben megváltoztathatja (energia kimaradás, vízhiány, stb.).

 17. A jegypénztárban váltott napijegy csak a váltás helyén, csak a váltás napján és csak arra a szolgáltatásra érvényes, amelyre váltották.

 1. Az uszoda dolgozói (a pénztáros kivételével) pénzt belépőváltás céljából nem fogadhatnak el.

 2. A Vásárlók könyve a pénztárnál áll a vendégek rendelkezésére.

 1. Az uszoda területén őrizetlenül hagyott tárgyak elvesztéséből (ideértve a folyosókon, várókban elhelyezetteket is) származó károkért valamint a vendégek által kezelt szekrényekben elhelyezett tárgyakért az uszoda vezetősége felelősséget nem vállal.

 2. Kérjük, hogy a talált tárgyakat az uszodavezetőnél található „Talált tárgyak naplója”-ba történő bejegyzés mellett leadni szíveskedjenek.

 1. Az uszodamester ill. uszodavezető feladata a Házirendben foglalt szabályok vendégekkel, dolgozókkal való betartatása. Azoktól a vendégektől, akik a szabályokat nem tartják be, a szolgáltatást meg kell tagadni.

 1. Az intézmény- rendjének fenntartása érdekében- szükség esetén jogosult hatósági személy segítségét kérni.

 

TILOS

 • az öltözőkben, pihenőkben, medencetérben szemetelni, szeszes italt fogyasztani,

 • a medencét előfürdő (zuhany), használata nélkül igénybe venni,

 • a medencetérben étkezni, a vizet szennyezni, vízbe ugrálni, zajongani,

 • az úszómedence rajtköveit hivatalos versenyeken kívül, továbbá nem úszósportolóknak használni

 • a medencébe törékeny tárgyat, búvár-felszerelést, nyilvános időszakban labdát, vagy bármely baleset, sérülés előidézésére alkalmas dolgot bevinni,

 • a medence lépcsőlejáratát elfoglalni,

 • a szaunába papucsot vagy egyéb oda nem illő tárgyat, újságot stb. bevinni

 • a különnemű öltözőkbe, tisztasági blokkokba más neműeknek bemenni,
 • az uszoda területére állatot bevinni,

 • a pályaválasztó kötelekre ráülni, ráugrani, azokat rongálni,

 • keresztbe úszni, más vendéget zavarni,

 • az uszoda egész területén dohányozni,

 • a medencetérben szaladgálni,

 • a medencetérbe utcai cipővel belépni,

 • a közerkölcsöt, közrendet sértő módon viselkedni, általában az együttélés szabályait megsérteni,

 • a lelátóra és a napozó teraszra 14 év alatti személynek felnőtt kísérete nélkül felmenni továbbá a korlátokra felmászni.

 

UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt.

                                                                                                                   Üzemeltető

Kapcsolat Házirend
Támogatók és partnerek Megközelítés
? 2013 Halassy Olivér Uszoda, Újpest