ENG HUN FACEBOOK
Halassy OlivérAktuálisGalériaShopKapcsolatFoglaltság3D virtuális túra
Nyitólap / Baba-Mama Úszóprogram
Szolgáltatások
Fekete Mamba masszázs
Úszásoktatás
Baba-Mama Úszóprogram

 

 

T Á J É K O Z T A T Ó A B A B A Ú S Z Á S M E N E T É R Ő L

A foglalkozások szombaton és vasárnap előzetes bejelentkezés alapján 8.15-9.00 óráig tartanak. Az oktatás során a medencében két oktató tartózkodik egyidejűleg max. 12 babával ill. 12 kísérő szülővel.

Érkezés, jelentkezés: az Uszoda nyitvatartási rendjét figyelembe véve 8.00 órakor történik a beengedés.

A Házirendünkben leírtak alapján az oktatáson való részvétel feltételei:

  1. Napijegy, mely 1 szülő + 1 baba részére biztosít belépési lehetőséget, vagy érvényes bérlet.

  2. További hozzátartozók un. kísérőjegy ellenében - melyet az uszoda pénztárosánál tudnak megváltani - jogosultak a belépésre. Ezzel a jeggyel a medencetérben tartózkodni tilos, az emeleti lelátóról tudják figyelemmel kísérni a foglalkozásokat.

  3. Érkezéskor a T. Szülőknek a pultos kollégáknál le kell adniuk a gyermek orvosi igazolását, melyen szerepelnie kell, hogy a baba semmiféle fertőző-, légúti-, illetve keringési rendellenességben nem szenved. Ezzel egyidőben az oktatáson résztvevő Szülőknek minden alkalommal nyilatkozniuk kell, hogy egészségesek, nem szenvednek fertőző betegségben – a nyomtatványt az Úszóiskola pultos kollégájától kell kérni és kitöltés után leadni.

  4. Az öltöztetés a csoportos diák öltözőben történik, ahol járóka, pelenkázó asztalok, a használt pelenkák részére rendszeresített nylon zacskóval kibélelt gyűjtő áll a szülők rendelkezésére. Kérjük a T. Szülőket, hogy a nemüknek megfelelő öltözőt használják !

  5. A medencetérbe az öltözőn/zuhanyzón keresztül tudnak lefáradni. A vízbelépés előtt az előzetes zuhanyzó használata kötelező ! Csak az oktató jelenlétében és engedélyével tartózkodhatnak a tanfolyamos medencében, melyet az oktatást követően el kell hagyniuk.

KÖTELEZŐ FELSZERELÉS:

  • babák esetében egyszer használatos úszópelenka, szoros-, száras úszónadrág.

  • szülők esetében fürdőruha/fürdőnadrág, úszósapka, papucs.

Kapcsolat Házirend
Támogatók és partnerek Megközelítés
? 2013 Halassy Olivér Uszoda, Újpest